donderdag 31 oktober 2013

Terugblik Tweede Social Media Café Wageningen UR

Begin oktober was het tweede Social Media Café bij Wageningen UR. Het basis-idee “een ongedwongen en open setting” kwam dit keer goed tot zijn recht.

Bij de Social Media Cafe’s is iedereen welkom en alle onderwerpen rondom social media kunnen ter tafel kunnen komen. We hadden een eigen hoek in het Grand Cafe van het Forumgebouw op de Campus. Gemma Kregting was aanwezig als aanspreekpunt voor de universiteit en studentenwerving, en ik (Astrid de Best) was er voor de communicatie vanuit het onderzoek.

Er zijn ongeveer 10 mensen langsgekomen deze keer en de vragen waren meer van praktische aard dan de vorige keer. Het ging nu onder andere over het bewust inzetten van twitter, het tonen van feeds op de site en het beheer van accounts.

Ook deze keer kijken we tevreden terug. De onderwerpen waren anders dan de vorige keer en dat maakt nieuwsgierig naar het vervolg van deze bijeenkomsten.

We willen voortaan iedere 1e dinsdag van de maand in het Forum het Social Media Café houden van 15:30 - 17:00 uur. Telkens willen we het eerste half uur een thema behandelen en het laatste uur een algemene inloop houden. Belangstellenden kunnen dan zelf kijken waar ze willen aansluiten. De thema’s worden binnenkort gekozen. Heb je suggesties? Mail het me: astrid.debest@wur.nl

Volgende #SMCWUR : 5 november 2013, Grand Café Forum in Wageningen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten